animiertes-iran-fahne-flagge-bild-0001          

 

 

      

گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تغییر محل اقامت

از هموطنان گرامی درخواست می گردد به منظور تکمیل بانک اطلاعات ایرانیان  نسبت به تحویل پرسشنامه پرشده به هر یک از بخشهای کنسولی( اعم از سجلی، گذرنامه، دانشجویی و ...) همکاری لازم را مبذول فرماییدجهت دانلود پرسشنامه بانک اطلاعات ایرانیان اینجا کلیک نمایید.

تعریف:

براساس ماده1002 قانون مدنی « اقامتگاه هر شخصی عبارت از محلی است که شخص در آنجا سکونت داشته باشد ومرکز مهم امور او نیز درآنجا باشد ».

یادآوری

  • در صورت درخواست تغییر محل اقامت ازایران به آلمان ، گذرنامه جدید با محل اقامت آلمان صادرخواهد شد.
  • حضور دارنده گذرنامه صادره از ایرانجهت تغییر محل اقامت در سرکنسولگری ضروری است.
  • چنانچه قبلا از سوی یکی از نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران درآلمان (برلین - فرانکفورت - هامبورگ- مونیخ) گذرنامه صادر شده باشد جهت تغییر محل اقامت نیازی به حضور متقاضی نمی باشد. در اینصورت متقاضی می تواند مدارک خود را از طریق پست ارسال نماید. در این خصوص لازم است متقاضی قبل از ارسال مدارک بوسیله پست درخواست کتبی جهت ارسال پرونده کنسولی خود از یکی نمایندگی های برلین - فرانکفورت - هامبورگ را نموده سپس نسبت به ارسال مدارک به سرکنسولگری مونیخ اقدام نمایند.

مدارک لازم:

  • اصل گذرنامه قبلی و یک نسخه تصویر روشن و خوانا از صفحات مشخصات و صفحه حاوی مهر آخرین خروج از ایران
  • یک نسخه تصویر روشن و خوانا از اقامت معتبر
  • دو قطعه عکس ۵ /۴ × ۵ /۳رنگی جدید بیومتریک (مربوط به سال جاری) تمام رخ با زمینه روشن بدون کلاه و عینک (برای خانمهای بالاتر از۹سال سن با حجاب کامل)
  • پرداخت هزینه صدور گذرنامه و هزینه تغییر محل اقامت از ایران به آلمان (همراه با تکمیل و ارایه فرم شماره ۵و فرم شماره ۶) به حساب سرکنسولگری ایران در مونیخ . رسید هزینه واریز شده همراه مدارک باید ارسال گردد.
  • اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان - آقایان دارای ۱۸سال سن و بالاتر که کارت پایان خدمت یا معافیت دریافت نکرده اند، به شرطی که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، باید بجای فرم شماره 6 نسبت به تکمیل و ارایه درخواست درج مهرخروج مشمولین (فرم شماره ۷)،یک قطعه عکس و پرداخت هزینه استعلام (فقط برای اولین بار) و هزینه صدور مهر خروجی مشمولین به حساب نمايندگي در مونیخ اقدام نمایند
  • رضایت کتبی شوهر برای خانمهای متاهل جهت تغییر محل اقامت و همچنین رضایت کتبی پدر برای فرزندان زیر ۱۸سال (فرم شماره ۵). حضور شوهر وپدربرای بار اول در سرکنسولگری الزامی است.  
  • در صورت تقاضا به صورت پستی: پاکت برگشت به شکل توضیح داده شده در لینک مقابللینک - نحوه تهیه پاکت برگشت

توجه: چنانچه  برای اولین بار به این نمایندگی مراجعه می نمایید همراه مدارک فوق مدارک زیر را ارسال نمایید.

  • اصل و یک نسخه تصویر روشن و خوانا از تمام صفحات شناسنامه (برای افراد بالای ۱۵سال سن شناسنامه باید عکس دار باشد)
  • یک نسخه تصویر روشن و خوانا ازکارت ملی ( رای افرادبالای15 سال سن نیازبه ارائه کارت ملی می باشد)هموطنانی که تاکنون برای دریافت کارت شناسایی ملی اقدام ننموده اند بایدضمن مراجعه، مدارک خود را جهت صدور کارت ملی مطابق بخش شناسنامه و کارت ملی ارائه نمایند.
  • تکمیل یک نسخه فرم شماره ۲
  • تکمیل یک نسخه فرم شماره ۳برای دارندگان گذرنامه خارجی و فرم شماره ۴برای دارندگان اقامت پناهندگی

توضیحات مهم:

۱- فتوکپی هایی که از مدارک تهیه و ارسال می گردد حتما در کاغذA4 باشد و از برش آن خودداری شود.

۲- فرمها بصورت کامل تایپ و تکمیل شود. در صورت نقص مدارک و یا امضاء نکردن پرسشنامه ها، همه مدارک بدون اقدام برگشت داده خواهد شد.

۳- تصویر مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت پایان خدمت/معافیت در صورتی به جای اصل آنها قابل پذیرش خواهد بود که از طریق وزارت امور خارجه در تهران (ساختمان شماره ۳، اداره گذرنامه و روادید) و یا یکی از دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در شهرهای شیراز، تبریز و مشهد و ساری و ... برای این نمایندگی نمابر(فاکس) گردد.

۴-  دانشجویانی که دارای مجوزبرخورداری از تسهیلات دانشجوئی می باشند تغییر محل اقامت امکانپذیر نمی باشد.

۵- کلیه پرسشنامه ها و درخواستهای مربوط به صدور گذرنامه فرد زیر ۱۸سال سن باید توسط پدر و یا قیم قانونی وی امضاء شوند.

۶- بانوان ایرانی متقاضی تغییر محل اقامت که با مرد خارجی ازدواج نموده اند نیازی به ارایه مجوز شوهر ندارند.

۷- چنانچه شوهر بانوی متقاضی تغییر محل اقامت فوت شده باشد ارایه اصل گواهی فوت شوهر و یا شناسنامه حاوی ثبت فوت الزامی است.

۸- چنانچه بانوی متقاضی تغییر محل اقامت مطلقه باشد ارایه اصل سند طلاق و یا شناسنامه حاوی ثبت طلاق الزامی است.

9- تغییر محل اقامت و صدور مجوز خروج فرزندان زیر ۱۸سال سن منوط به ارایه مجوز رسمی پدر یا حکم صادره از سوی دادگاه ذیصلاح ایران می باشد وحضور پدر درسرکنسولگری الزامی میباشد.

 

 

فرم شماره 2

فرم شماره 3

فرم شماره 4

فرم شماره 5

فرم شماره 6

فرم شماره 7

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران