گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تذکرات مهم و کلی در مورد روادید مطبوعاتی

تذکرات مهم و کلی در مورد روادید 

  •    متقاضیان روادید فوری، نمایندگان دوایر دولتی و شرکتهای توریستی وگردشگری با ارائه درخواست کتبی می توانند برای ارائه مدارک  در روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه از ساعت 10تا 12 به بخش روادید مراجعه حضوری داشته باشند..بدیهی است همکاران ما در غیر موارد و اوقات یاد شده از پذیرش مراجعین معذور خواهند بود.
  • مدت زمان صدور روادید عادی (به استثنای خبرنگاران و روزنامه نگاران) حداکثر 5 روز کاری از تاریخ وصول مدارک می باشد.
  • افرادی که دارای شغل خبرنگاری و یا روزنامه نگاری هستند، علاوه بر تکمیل پرسشنامه روادید، بایستی فرم اطلاعات ضمیمه را نیز تکمیل و ارائه نمایند (فرم مزبور در بخش روادید مطبوعاتی قابل دریافت می باشد).
  • افرادی که قبلا دارای تابعیت ایران بوده و در حال حاضر دارای سند ترک تابعیت می باشند، برای ورود به ایران نیاز به اخذ روادید و همچنین ارائه کپی سند ترک تابعیت خود دارند.
  •  کلیه متقاضیان روادید اعم از مراجعین حضوری و یا سایر متقاضیانی که از طریق پست مدارک خود را ارسال نموده اند، جهت عودت مدارک خود پاکت برگشت ارائه خواهند نمود.
  • این سرکنسولگری موظف است فقط درخواست روادید متقاضیانی را که در ایالات بایرن و بادن وورتمبرگ اقامت دارند را بپذیرد.
  • قبل از هر اقدام، تحویل (یا ارسال) گذرنامه، از اعتبار حداقل 6 ماه و صفحات خالی جهت الصاق برچسب روادید اطمینان حاصل یابید.
  • در صورت انصراف متقاضی در هر مرحله و مخالفت با صدور روادید، هزینه پرداختی به هیچ عنوان قابل بازگشت نمی باشد.
  • این سرکنسولگری از صدور صورتحساب (Rechnung) معذور می باشد.
  • هزینه صدور روادید آن دسته از اتباع خارجی (افغانستان، عراق ...) که دارای گذرنامه آلمانی و یا پناهندگی کشور آلمان می باشند، همانند اتباع آلمان دریافت خواهد شد.

 

 

روادید مطبوعاتی

رواديد مطبوعاتى رواديدى است كه جهت کلیه دست اندرکاران امور رسانه ای بمنظور سفر به ايران براى انجام امور مرتبط با حرفه خود براى مدت مشخصى صادر ميگردد.

تذکر: برای جلوگیری از بروز مشكلات بعدی کلیه متقاضیان فعال در حوزه رسانه ها ( شامل امور خبر، فیلم سازی، عوامل فنی رسانه ها و ...) با قطع نظر از هدف سفر(توریستی یا حرفه ای) لازم است نسبت به درخواست روادید مطبوعاتی اقدام نمایند.

 

مدارك لازم

  • مراجعه حضوری فرد متقاضی
  • ارائه درخواست روادید از طریق E-VISA
  • تکمیل فرم مخصوص متقاضیان روادید مطبوعاتی
  • ارائه و یا کسب مجوز روادید از وزارت امور خارجه
    اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه که دارای صفحات خالی جهت الصاق برچسب باشد.
  • یک قطعه عكس ۴ × ۳ جديد رنگی با زمینه سفید بدون عینک و کلاه برای الصاق به فرم مخصوص متقاضیان روادید مطبوعاتی
  • واریز هزینه رواديد به حساب جاری سرکنسولگری و ارائه اصل رسيد بانکی
  • به لحاظ تسریع و تسهیل امور، پس از طی مراحل ضروری در سرکنسولگری امکان ارسال گذرنامه ها از طریق پست برای متقاضیان وجود دارد. متقاضیان خواهان ارسال مدارک با پست لازم است نسبت به تهیه پاکت برگشت پست اقدام نمایند.
اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران