گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تذکرات مهم و کلی در مورد روادید خانواده

تذکرات مهم و کلی در مورد روادید 

  •    متقاضیان روادید فوری، نمایندگان دوایر دولتی و شرکتهای توریستی وگردشگری با ارائه درخواست کتبی می توانند برای ارائه مدارک  در روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه از ساعت 10تا 12 به بخش روادید مراجعه حضوری داشته باشند..بدیهی است همکاران ما در غیر موارد و اوقات یاد شده از پذیرش مراجعین معذور خواهند بود.
  • مدت زمان صدور روادید عادی (به استثنای خبرنگاران و روزنامه نگاران) حداکثر 5 روز کاری از تاریخ وصول مدارک می باشد.
  • افرادی که دارای شغل خبرنگاری و یا روزنامه نگاری هستند، علاوه بر تکمیل پرسشنامه روادید، بایستی فرم اطلاعات ضمیمه را نیز تکمیل و ارائه نمایند (فرم مزبور در بخش روادید مطبوعاتی قابل دریافت می باشد).
  • افرادی که قبلا دارای تابعیت ایران بوده و در حال حاضر دارای سند ترک تابعیت می باشند، برای ورود به ایران نیاز به اخذ روادید و همچنین ارائه کپی سند ترک تابعیت خود دارند.
  •  کلیه متقاضیان روادید اعم از مراجعین حضوری و یا سایر متقاضیانی که از طریق پست مدارک خود را ارسال نموده اند، جهت عودت مدارک خود پاکت برگشت ارائه خواهند نمود.
  • این سرکنسولگری موظف است فقط درخواست روادید متقاضیانی را که در ایالات بایرن و بادن وورتمبرگ اقامت دارند را بپذیرد.
  • قبل از هر اقدام، تحویل (یا ارسال) گذرنامه، از اعتبار حداقل 6 ماه و صفحات خالی جهت الصاق برچسب روادید اطمینان حاصل یابید.
  • در صورت انصراف متقاضی در هر مرحله و مخالفت با صدور روادید، هزینه پرداختی به هیچ عنوان قابل بازگشت نمی باشد.
  • این سرکنسولگری از صدور صورتحساب (Rechnung) معذور می باشد.
  • هزینه صدور روادید آن دسته از اتباع خارجی (افغانستان، عراق ...) که دارای گذرنامه آلمانی و یا پناهندگی کشور آلمان می باشند، همانند اتباع آلمان دریافت خواهد شد.

 

روادید خانواده

 

این نوع روادید برای همسر و فرزندان خلرجی بانوان ایرانی بصورت یک بار یا چند بار ورود خانواده با استناد مدارک رسمی صادر می شود و بهای آن یک سوم روادید ورود متناظر محاسبه می شود.به عنوان مثال تعرفه روادید یک بار ورود برای اتباع آلمان 60 یورو می باشد که برای مشمولین روادید خانواده 20 یورو خواهد بود.

 

مدارک لازم

  • تصویر شناسنامه بانوی ایرانی که در آن نام همسر و فرزندان درج شده باشد
  • ارائه درخواست ویزای الکترونیک
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه که دارای صفحات خالی جهت الصاق برچسب باشد
  • واریز هزینه روادید به حساب سرکنسولگری و ارائه رسید بانکی
  • به لحاظ تسریع و تسهیل امور، گذرنامه ها صرفا از طریق پست برای متقاضیان ارسال می شود. لذا ضمیمه نمودن پاکت برگشت الزامی می باشد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران