گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تذکرات مهم و کلی در مورد روادید فرودگاهی

 

 

تذکرات مهم و کلی در مورد روادید 

  •    متقاضیان روادید فوری، نمایندگان دوایر دولتی و شرکتهای توریستی وگردشگری با ارائه درخواست کتبی می توانند برای ارائه مدارک  در روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه از ساعت 10تا 12 به بخش روادید مراجعه حضوری داشته باشند..بدیهی است همکاران ما در غیر موارد و اوقات یاد شده از پذیرش مراجعین معذور خواهند بود.
  • مدت زمان صدور روادید عادی (به استثنای خبرنگاران و روزنامه نگاران) حداکثر 5 روز کاری از تاریخ وصول مدارک می باشد.
  • افرادی که دارای شغل خبرنگاری و یا روزنامه نگاری هستند، علاوه بر تکمیل پرسشنامه روادید، بایستی فرم اطلاعات ضمیمه را نیز تکمیل و ارائه نمایند (فرم مزبور در بخش روادید مطبوعاتی قابل دریافت می باشد).
  • افرادی که قبلا دارای تابعیت ایران بوده و در حال حاضر دارای سند ترک تابعیت می باشند، برای ورود به ایران نیاز به اخذ روادید و همچنین ارائه کپی سند ترک تابعیت خود دارند.
  •  کلیه متقاضیان روادید اعم از مراجعین حضوری و یا سایر متقاضیانی که از طریق پست مدارک خود را ارسال نموده اند، جهت عودت مدارک خود پاکت برگشت ارائه خواهند نمود.
  • این سرکنسولگری موظف است فقط درخواست روادید متقاضیانی را که در ایالات بایرن و بادن وورتمبرگ اقامت دارند را بپذیرد.
  • قبل از هر اقدام، تحویل (یا ارسال) گذرنامه، از اعتبار حداقل 6 ماه و صفحات خالی جهت الصاق برچسب روادید اطمینان حاصل یابید.
  • در صورت انصراف متقاضی در هر مرحله و مخالفت با صدور روادید، هزینه پرداختی به هیچ عنوان قابل بازگشت نمی باشد.
  • این سرکنسولگری از صدور صورتحساب (Rechnung) معذور می باشد.
  • هزینه صدور روادید آن دسته از اتباع خارجی (افغانستان، عراق ...) که دارای گذرنامه آلمانی و یا پناهندگی کشور آلمان می باشند، همانند اتباع آلمان دریافت خواهد شد.

 

روادید فرودگاهی

 

صدور روادید ورود یکماهه فرودگاهی در مبادی بین المللی ایران جهت اتباع کشورهای عضو پیمان شنگن بر اساس مقرارت امکان پذیر می باشد.

برای سهولت در این کار می توانید پیش از سفر نسبت به ارایه درخواست ویزای الکترونیک اقدام نموده و پس از دریافت شماره رهگیری نسبت به ارایه آن در مرز فرودگاهی اقدام فرمایید.

 

نکته: متقاضیان دریافت روادید فرودگاهی لازم است در زمان تکمیل درخواست روادید الکترونیک نسبت به تعیین "محل صدور(Place of Issue)" اقدام نمایند.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران