گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تذکرات مهم و کلی در مورد روادید

تذکرات مهم و کلی در مورد روادید

  •    متقاضیان روادید فوری، نمایندگان دوایر دولتی و شرکتهای توریستی وگردشگری با ارائه درخواست کتبی می توانند برای ارائه مدارک  در روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه از ساعت 10تا 12 به بخش روادید مراجعه حضوری داشته باشند..بدیهی است همکاران ما در غیر موارد و اوقات یاد شده از پذیرش مراجعین معذور خواهند بود.

 

  •  از تاریخ 1395/02/20 روادید جمهوری اسلامی برای کسانی صادر خواهد شد که قبلا مجوز روادید(Referenznummer)را از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دریافت نموده باشند.

 

  • مدت زمان صدور روادید عادی (به استثنای خبرنگاران و روزنامه نگاران) حداکثر 5 روز کاری از تاریخ وصول مدارک می باشد.

 

  • افرادی که دارای شغل خبرنگاری و یا روزنامه نگاری هستند، علاوه بر تکمیل پرسشنامه روادید، بایستی فرم اطلاعات ضمیمه را نیز تکمیل و ارائه نمایند (فرم مزبور در بخش روادید مطبوعاتی قابل دریافت می باشد).

 

  • افرادی که قبلا دارای تابعیت ایران بوده و در حال حاضر دارای سند ترک تابعیت می باشند، برای ورود به ایران نیاز به اخذ روادید و همچنین ارائه کپی سند ترک تابعیت خود دارند.

 

 

  •  کلیه متقاضیان روادید اعم از مراجعین حضوری و یا سایر متقاضیانی که از طریق پست مدارک خود را ارسال نموده اند، جهت عودت مدارک خود پاکت برگشت ارائه خواهند نمود.

 

  • متقاضی بایستی به کلیه سوالات پرسشنامه به طور کامل پاسخ داده، در غیر این صورت مسئولیت هر گونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی ناشی از عدم صدور روادید، بر عهده وی می باشد.

 

  • با توجه به اینکه امکان تایپ پرسشنامه روادید به صورت کامپیوتری در سایت فراهم گردیده، لذا خواهشمند است جهت تسریع و تسهیل در صدور روادید، این پرسشنامه را به صورت تایپ شده تکمیل و ارائه نمایید.

 

  • لطفا عکس خود را به هیچ عنوان به فرم تقاضای ویزا الصاق نکنید. جای عکس بایستی خالی باشد.

 

  • این سرکنسولگری موظف است فقط درخواست روادید متقاضیانی را که در ایالات بایرن و بادن وورتمبرگ اقامت دارند را بپذیرد.

 

  • قبل از تحویل (یا ارسال) گذرنامه، آن را بررسی نمایید که حداقل ۶ ماه اعتبار و صفحات خالی جهت الصاق برچسب روادید را داشته باشد.

 

  • در صورت انصراف متقاضی در هر مرحله و مخالفت با صدور روادید، هزینه پرداختی به هیچ عنوان قابل بازگشت نمی باشد.

 

  • این سرکنسولگری از صدور صورتحساب (Rechnung) معذور می باشد.

 

  • هزینه صدور روادید آن دسته از اتباع خارجی (افغانستان، عراق ...) که دارای گذرنامه آلمانی و یا پناهندگی کشور آلمان می باشند، همانند اتباع آلمان دریافت خواهد شد.

 

 

مجـــوز روادیـــد

(كليه اتباع كشورهاي خارجي قبل از ورود به كشور ايران مي بايستي برابر مقررات به ترتيب زير مجوز روادید دريافت نمايند).

 

  •   چنانچه براي ديدار از دوستان خود قصد سفر به ايران را داريد . ميزبان شما مي بايست از طريق یک آژانس گردشگری (توريستي) رسمي در ايران يا در آلمان درخواست صدور روادید شما را به مقامات مسئول ارائه و شماره مجوز صادره را برايتان ارسال نماید.

 

  •  چنانچه براي ديدار بستگان ايراني خود به ايران سفر مي كنيد. ميزبان شما مي بايست با مراجعه به اداره گذرنامه و رواديد وزارت امور خارجه برايتان درخواست روادید نموده و شماره مجوز صادره را براي شما ارسال كند .

 

  •    چناچه جهت انجام امور تجاري، شركت در همايش هاي علمي و ... به ايران سفر ميكنيد. ميزبان شما مي بايست از طريق اداره گذرنامه و  رواديد  وزارت امور خارجه در ايران براي شما درخواست روادید نموده و شماره مجوز را برايتان ارسال كند.

 

  •  چنانچه در ايران ميزبان نداريد و مي خواهيد بعنوان توريست يا جهت زيارت اماكن متبركه به ايران سفر نماييد، مي بايست از طريق يكي از آژانس هاي گردشگری (توريستي) رسمي در كشور آلمان  اقدام نمايید.

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران