گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
روادید با حق کار

لطفا نخست به مطالب مندرج در لینک زیر توجه فرمایید

 تذکرات مهم و کلی در مورد روادید

 

روادید با حق کار

رواديد ورود با حق كار، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى به منظور اشتغال به كار در ايران صادر می گردد. ضرورى است طرف ايرانى دعوت كننده قبلا نسبت به اخذ مجوز كار از طريق ارگانهاى مربوطه و مجوز نهایی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام نمايد. ضمنا افراد فوق مى توانند پس از ورود به ايران جهت خانواده خود درخواست رواديد کنند.

 

مدارک لازم

  • تکمیل یک نسخه پرسشنامه صدور رواديد و پاسخ به کلیه پرسشهای مندرج در آن.
  • ارائه مجوز روادید(Referenznummer) (این مجوز قبلا توسط شرکت و یا سازمان دعوت کننده از وزارت امور خارجه اخذ می شود.)
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه که دارای صفحات خالی جهت الصاق برچسب باشد.
  • یک قطعه عكس ۴ × ۳ جديد رنگی با زمینه سفید بدون کلاه و عینک
  • واریز هزینه رواديد به حساب جاری سرکنسولگری و ارائه اصل رسيد بانکی.
  • به لحاظ تسریع و تسهیل امور، گذرنامه ها صرفا از طریق پست برای متقاضیان ارسال می شود. لذا ضمیمه نمودن پاکت برگشت الزامی می باشد.

 

 

 پرسشنامه روادید، قابل تایپ فرمت ورد

 

پرسشنامه روادید، غیر قابل تایپ فرمت پی دی اف

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تاک - تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران