animiertes-iran-fahne-flagge-bild-0001          

 

 

     

                             

                             

گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تسهیلات دانشجویی

آیا میدانید با دریافت نوبت از طریق سامانه نوبت گیری امکان حضور برای انجام امور کنسولی در زمان دلخواه شما امکان پذیر است؟

 

 

 

پس از تشکيل پرونده دانشجويي ، دانشجويان مي توانند از تسهيلات ذيل بهره مند شوند:

شرایط بهره مندی از تسهیلات دانشجویی

- داشتن گذرنامه معتبر

- خروج قانوني از کشور

- اقامت معتبر

- تحصيل حضوري در دانشگاه معتبر - حداقل در سطح کارشناسي - به صورت تمام وقت

- گذراندن حدنصاب دروس تحصيلي ( يکسال تحصيلي)

- رعايت مقررات نظام وظيفه (دارابودن کارت پايان خدمت,معافيت دايم يا تحصيلي)

- ضرورت پيشرفت تحصيلي

  

تجديد گذرنامه رايگان

دانشجوياني که اقدام به تشکيل پرونده دانشجويي نموده اند مي توانند با ارائه اشتغال به تحصیل ترم جاری گذرنامه خود را بصورت رایگان تجدید نمایند.

 

: براي تکميل فرمهاي مربوطه و ارائه مدارک لازم به بخش تجديد گذرنامه مراجعه شود. توجه

 نکته مهم: استثناً دانشجویان و خانواده آنها که گذرنامه رایگان دانشجویی دریافت نموده اند در صورت فارغ التحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور و در نتیجه عدم برخورداری از مهر خروج دانشجویی در گذرنامه لازم است پس از سفر به کشور، پیش از خروج هماهنگی های لازم را  با پلیس گذرنامه بعمل آورند.

اخذ مهر خروجي دانشجويي

دارندگان پرونده دانشجویی می توانند با دریافت مهر خروج دانشجویی که از ابتدای مهرماه سال جاری تا پایان شهریورماه سال بعد در گذرنامه آنها درج می شود سه بار و به مدت چهارماه به ایران تردد داشته باشند.

مدارک لازم براي درج مهر خروج دانشجويي

 تکميل فرم

 ارائه اصل گذرنامه معتبر

در صورت ارسال مدارک از طريق پست ، پاکت برگشت تمبردار (4 یورو) و با نشانی دقیق متقاضی جهت بازگشت مدارک .

 

اخذ معافي تحصيلي

مدارک لازم جهت اخذ معافي تحصيلي :

 -تکميل فرم درخواست .

-اصل شناسنامه و يک سري فتوکپي خوانا از کليه صفحات آن .

اصل گذرنامه و يک سري فتوکپي خوانا از صفحات 2 تا 9 و صفحه مهر آخرين ورود و خروج از کشور .

گواهي اشتغال به تحصيل با ذکر تاريخ شروع به تحصيل و تاريخ پايان احتمالي آن .

ريز نمرات دانشگاهي .

سه قطعه عکس جديد بدون کلاه و عينک و زمينه سفيد و پشت نويس شده و مشخصات در آن .

اصل و کپي خوانا از کارت اقامت معتبر دانشجويي .

تکميل فرم وکالت (در صورتيکه پيگيري امور از سوي بستگان درجه يک پدر ، مادر ، خواهر و برادر باشد نيازي به تنظيم وکالتنامه نمي باشد).

در صورت تکميل فرم وکالتنامه ، واریز بانکی مبلغ مندرج در فهرست هزینه های خدمات کنسولي به حساب جاری سرکنسولگری .

پاکت برگشت تمبردار (4 یورو) و با نشانی دقیق متقاضی جهت بازگشت اصل مدارک .

توجه : پس از تاييد نمايندگي و ارسال مدارک فوق به اداره دانشجويي و بررسي وزارت امور خارجه بستگان و يا وکيل متقاضي مي تواند نسبت به پيگيري آن اقدام نمايد .

 

تاييد مدارک تحصيلي

مدارک تحصيلي کليه دانش آموختگان خارج از کشورقبل از ارزشيابي در داخل کشور بايد توسط کنسولگريهاي جمهوري اسلامي ايران تاييد گردد . ارزشيابي مدارک تحصيلي در ايران توسط دو وزارت خانه بهداشت و آموزش پزشکي و وزارت علوم , تحقيقات و فناوري انجام مي شود .براي اطلاعات بيشتر به پايگاه اينترنتي اين دو وزارتخانه مراجعه شود.

 

از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۴جهت دریافت بلیط تخفیف دار هواپیمایی Iran Airنیازی به ارائه گواهی از سوی این نمایندگی نمی باشد. دانشجویان گرامی می توانند با ارائه کارت اقامت، گواهی ثبت نام دانشجویی معتبر و یا برگه اقامت دانشجویی به دفاتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در آلمان، برای خود، همسر و فرزندانشان (منوط به ارائه مدارک دال بر نسبت خانوادگی) بلیط تهیه نمایند.

 

لینک دریافت فرم - فرم درخواست معافیت تحصیلی

لینک دریافت فرم - فرم اجازه خروج دانشجویی

لینک دریافت فرم - فرم وکالت نظام وظیفه

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه میخک
گذرنامه-دانشجویی-تایید اسناد-وکالتنامه       گواهینامه رانندگی-عدم سوء پیشینه، ...
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران